madeleinekristinarolin.blogg.se

Madeleine heter jag, jag en en tjej på 19 år. Jag älskar mycket saker här i livet som skor, kläder, naglar, cupcakes, vänner och pojkvän bland annat. Hoppas ni vill fortsätta läsa för här kommer det komma upp mycket om min vardag, massa snygga kläder, skor och naglar. Och sedan om mina underbara vänner, samt pojkvän.

Höstens häftiga frisyrer.

Kategori:

1. Långt och lockigt

Säg till frisören: Att du behöver få längderna uppklippta om du har kraftigt hår – i annat fall blir det stumt och tungt.

Styla så här: Massera in en lockframkallande stylingkräm i fuktigt hår och föna håret försiktigt med fön och tratt. Avsluta med sval luft så fixeras lockarna. Fördela en aning stylingolja över handflatorna och krama håret med händerna så ökar du glansen på ett fint sätt.

Proffstipset: Att finger­tupera längderna ger en dramatisk volymökning.
2. Glansig retrostil

Säg till frisören: Att du vill ha långa längder med täta, lätt uppklippta toppar. Har du tunt hår, be frisören göra löshår i rätt hårfärg som du kan fästa med klämmor i underhåret.

Styla så här: Fukta håret med volymsprej vid hårrötterna, torka håret med fön och rundborste. Spreja lätt med torrschampo i underhåret. Tupera hela håret, borsta överhåret slätt och forma frisyren med tuperingskammens pinne. Avsluta med glanssprej.

Proffstipset: Tupera extra noga närmast hårbotten, då får du stadig volym som håller länge.3. Finaste flätan

Säg till frisören: Att toppa ditt hår med varsam sax, och att ge dig en volymgivande inpackning som stärker ditt långa hår. Komplettera klippningen med ljusa slingor som ger liv åt långt hår.

Styla så här: Spreja en volymgivande stylinglotion i hela håret och föna håret torrt. Kamma en lågt sittande sidbena och för håret bakom ena örat. Tupera längderna lätt och gör en bred, luftig fläta. Fäst med en skonsam snodd och ”dra” isär flätan så den ser lite tuffare ut.

Proffstipset: Spreja längderna med torrschampo innan du flätar, så får den extra allt av hållbarhet och volym.4. Vild volym
Säg till frisören: Att ditt långa hår ska klippas upp så att topparna är graderade med kortare längder mot ansiktet, och längre bak.

Styla så här: Fukta håret med stadgegivande värmeskyddande sprej. Lägg upp det på stora värmespolar. Ett annat alternativ är att använda en grov locktång, rulla upp den varma locken och låta den svalna så. Borsta ur håret, forma lockar och vågor med fingrarna och fixera med hårsprej.

Proffstipset: Skaka sparsamt med volympuder i längderna, det gör håret kärvare och ger en naturlig volymökning.
5. Nonchiga vågor
Säg till frisören: Att du ­behöver behålla så mycket längd som möjligt, och att klippa upp håret lite lätt mot ansiktet.

Styla så här: Spreja igenom håret med en värmeskyddande produkt. Blås det torrt med fön och paddelborste. Vira grova ­sektioner ett varv eller två runt en kraftig locktång. Fingerkamma igenom håret för att bryta upp vågorna och få den rätta, nonchalanta looken.

Proffstipset: Lite torrschampo i längderna ger volym som håller länge.

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: